ΜΠΑΓΕΡΝ

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο πατέρας του Βιδάλ

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο πατέρας του Βιδάλ
Βιδάλ

Ο πατέρας του Αρτούρο Βιδάλ, Εράσμο, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και δύο μαχαιριών, την ημέρα που ο γιος του παρουσιαζόταν από τη Μπάγερν Μονάχου!

Την ημέρα (σ.σ. την Τρίτη 28/7) που ο Αρτούρο Βιδάλ παρουσιαζόταν από τη Μπάγερν Μονάχου, ο πατέρας του, Εράσμο, βρισκόταν σε κρατητήριο ενός αστυνομικού τμήματος στο Σαντιάγκο, την πρωτεύουσα της Χιλής!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα La Cuarta, ο Εράσμο Βιδάλ συνελήφθη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράνομη κατοχή δύο μαχαιριών.

Ο πρεσβύτερος Βιδάλ παρέμεινε υπό κράτηση για μερικές ώρες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού απολογήθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ο Εράσμο Βιδάλ δήλωσε στην εφημερίδα ότι "δεν έχω κάνει τίποτα. Έπινα μπύρες με φίλους μου και καθόμασταν ήρεμα". Όμως, η εκδοχή που παραθέτει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας υποστηρίζει ότι στον σωματικό έλεγχο που υποβλήθηκε, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Όσο για τα μαχαίρια που κατείχε, ο Βιδάλ ισχυρίστηκε ότι ήταν καλεσμένος σε μπάρμπεκιου και τα χρειαζόταν για την κοπή των κρεάτων.

Ο Εράσμο Βιδάλ έχει ποινικό μητρώο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ, εγκατέλειψε την οικογένεια του όταν ο Αρτούρο Βιδάλ ήταν 7 έτων. Οι σχέσεις πατέρα και γιου έχουν αποκατασταθεί και ο γιος προσέφερε στον πατέρα του μία θέση εργασίας σε μία από τις επιχειρήσεις του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ