ΜΠΑΓΕΡΝ

Συμφώνησε με Βιδάλ η Μπάγερν!

Arturo Vidal  - Juventus
Arturo Vidal - Juventus SPORTINFOTO

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τον διάδοχο του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και είναι πλέον πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Αρτούρο Βιδάλ!

Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι ένα βήμα από το να μετακομίσει από το Τορίνο στη Βαυαρία για λογαριασμό της Μπάγερν. Όπως αποκαλύπτει η τορινέζικη (και άκρως έγκυρη σε θέματα Γιουβέντους) Tuttosport, η ομάδα του Μονάχου εφτασε σε συμφωνία με τον διεθνή Χιλιανό άσο για να συνεχίσει την καριέρα του στην "Allianz Arena" προσφέροντάς του συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.500.000 ευρώ.

Πλέον, το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο της Γιουβέντους, με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα να καλείται να βρει τη χρυσή τομή με τους τετράκις πρωταθλητές Ιταλίας για να κλείσει το deal. Αυτή τη στιγμή προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ και οι Τορινέζοι ζητούν 40, με πολλούς να εκτιμούν ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Συμφώνησε με Βιδάλ η Μπάγερν!

Το εν λόγω μέσο θεωρεί μάλιστα πως σε περίπτωση συμφωνίας η Γιουβέντους θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε, ενός παίκτη που αρέσει ιδιαίτερα στον Μάσιμο Αλέγκρι και ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στη Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ