ΜΠΑΓΕΡΝ

Στο πλευρό των διαιτητών ο Γκουαρδιόλα

Στο πλευρό των διαιτητών ο Γκουαρδιόλα

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε ότι οι προπονητές είναι στο πλευρό των διαιτητών, με αφορμή την αποχώρηση του Φέλιξ Τσβάγιερ κατόπιν μη εκτέλεσης εντολών του από τον Ρότζερ Σμιντ.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ, Φέλιξ Τσβάγιερ, τη διέκοψε προσωρινά κι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενος για μη εκτέλεση των εντολών του από τον τεχνικό της πρώτης, Ρότζερ Σμιντ, όταν και αρνήθηκε να πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια μετά την αποβολή του.

Ο συνάδελφος του Ρότζερ Σμιντ, Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε ότι οι διαιτητές πρέπει να μιλούν με τους προπονητές γιατί οι δεύτεροι θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, παρά να προκαλέσουν προβλήματα. Μάλιστα ο Καταλανός τεχνικός έθεσε εαυτόν στη διάθεση συναδέλφων του και διαιτητών, προκειμένου όλοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να βρουν λύση στις διαφωνίες τους.

"Πρέπει να ξέρετε, ότι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Οι διαιτητές πρέπει να μας μιλούν γιατί εμείς, οι προπονητές, θέλουμε το καλύτερο για το παιχνίδι κι όχι να προκαλέσουμε προβλήματα. Εγώ, ο ίδιος, είμαι πρόθυμος να καθίσω στο τραπέζι για να συζητήσουμε τις διαφωνίες μας", υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγώνων από τους πάγκους, καλείται επίσης να πληρώσει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα καταθέσει έφεση για τη μείωση της ποινής.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ