ΜΠΑΓΕΡΝ

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Χάμες Ροντρίγκες!

Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Eibar during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2016. Rodriguez scored the first goal in Real Madrid's 4-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez celebrates after scoring the opening goal against Eibar during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2016. Rodriguez scored the first goal in Real Madrid's 4-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

H Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διετή δανεισμό του Χάμες Ροντρίγκες, διατηρώντας, παράλληλα, οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019!

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάμες Ροντρίγκες! Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το διετή δανεισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού, διατηρώντας, παράλληλα, οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019!

Τις τελευταίες ημέρες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ατζέντη του Κολομβιανού σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες και της πλευράς της Ρεάλ είχαν ενταθεί, με τις συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος. Ο Χάμες αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Μόναχο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Χάμες θα βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν την προσεχή Κυριακή (16/07) για την Κίνα και τη Σιγκαπούρη, όπου θα λάβει χώρα το Summer Tour της Μπάγερν.

Θυμίζουμε πως ο Χάμες δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους, έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά τελικά η Μπάγερν βγήκε νικήτρια απ' αυτή την άτυπη μάχη.

Την περυσινή σεζόν, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 11 γκολ και 13 ασίστ. Ο Χάμες αγωνιζόταν στους "μερένγκες" απ' το καλοκαίρι του 2014, οι οποίοι τον απέκτησαν έναντι 80.000.000 ευρώ απ' τη Μονακό, μετρώντας συνολικά 36 γκολ και 41 ασίστ σε 111 συμμετοχές.

"Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε αυτή τη μεταγραφή. Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του προπονητή μας, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τον γνωρίζει απ' το κοινό τους πέρασμα απ' τη Ρεάλ", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η ανακοίνωση της Μπάγερν:

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ