ΜΠΑΓΕΡΝ

Σκέφτεται εθνική Κατάρ ο Γουαρδιόλα

Σκέφτεται εθνική Κατάρ ο Γουαρδιόλα

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, ο Πεπ Γουαρδιόλα, σκέφτεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κατάρ, διοργανώτριας χώρας του Μουντιάλ του 2022. Ποιος ο υποψήφιος αντικαταστάτης του, στην Μπάγερν.

Η διστακτικότητα του Πεπ Γουαρδιόλα να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου, δίνει τροφή σε σενάρια για το επαγγελματικό μέλλον του Καταλανού τεχνικού.

Ο Guardian ήρθε να προσθέσει το τελευταίο (μέχρι το επόμενο) χρονολογικά σενάριο, σχετικά με το μέλλον του Πεπ Γουαρδιόλα, σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, μετά τον Ιούνιο του 2016.

Σύμφωνα με το βρετανικό έντυπο, ο τεχνικός των Βαυαρών (που φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι) σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που του έχει κάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ, προκειμένου να καθοδηγήσει την εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας στο Μουντιάλ του 2022, που διεξάγεται "εντός έδρας".

Μάλιστα - πάντα σύμφωνα με τον Guardian - η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ελβετού τεχνικού της Γκλάντμπαχ, Λουσιάν Φαβρ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ