ΜΠΑΓΕΡΝ

Σενάρια για ανάληψη της εθνικής Αγγλίας από τον Γκουαρντιόλα

Σενάρια για ανάληψη της εθνικής Αγγλίας από τον Γκουαρντιόλα

Η εθνική Αγγλίας έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Πεπ Γκουαρντιόλα με τον προπονητή της Μπάγερν να μην απαντά σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Οι Άγγλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο για να επανέλθουν στις διακρίσεις και για αυτό το λόγο αναζητούν τον κατάλληλο για τον πάγκο της εθνικής τους ομάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Sun" αυτός έχει βρεθεί και η Ομοσπονδία της χώρας ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Το όνομα αυτού; Πεπ Γκουαρντιόλα. Το συμβόλαιο του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Άγγλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη συγκυρία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το συμβόλαιο που σκοπεύουν να του προτείνουν είναι ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα οι Βαυαροί ετοιμάζονται και εκείνοι να μπουν σε συζητήσεις με τον Γκουαρντιόλα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μάιντς οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν τον προπονητή της Μπάγερν για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον Γκουαρντιόλα να μην κρύβει την ενόχληση του.

"Μα τι λέτε... Είμαι προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή.. Γεια σας..." απάντησε χαρακτηριστικά αποχωρώντας από την αίθουσα . Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες το όνομα του Γκουαρντιόλα είχε συνδεθεί και με την Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ