ΜΠΑΓΕΡΝ

Σε συζητήσεις με Μπάγερν Μονάχου ο Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez gestures to his teammates during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez gestures to his teammates during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι πλέον το φαβορί για την απόκτηση του Χιλιανού από την Άρσεναλ. Διαβάστε τι έχει συμβεί.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Αλέξις Σάντσες, θεωρώντας τον ένα κομβικό κομμάτι της Άρσεναλ, όμως με δηλώσεις του ο Αλσάτος άφησε να εννοηθεί πως αν αναγκαστούν να επιτρέψουν στον 28χρονο να αποχωρήσει, τουλάχιστον δεν θα είναι για ομάδα της Premier League.

Παρότι η έντονη επιθυμία της Τσέλσι να τον εντάξει στο ρόστερ της θεωρείται δεδομένη στο Νησί, το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ο Χιλιανός θα σεβαστεί την επιθυμία των "κανονιέρηδων", από τη στιγμή που έχει ικανοποιητικές επιλογές και εκτός Αγγλίας όσον αφορά στον επόμενο προορισμό του.

Οι Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους φέρονται να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του, ωστόσο καμία εκ των δύο δεν θεωρείται πλέον φαβορί. Αυτό διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή (και του άλλου Χιλιανού, Αρτούρο Βιδάλ), Φερνάντο Φελίσεβιτς, έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας βρέθηκαν στον πρόσφατο ημιτελικό του FA Cup ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, παρακολουθώντας ιδίοις όμμασι τον 28χρονο.

Ο Σάντσες δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Bundesliga, ωστόσο οι Βαυαροί είναι σε θέση να του προσφέρουν αυτό ακριβώς που επιζητεί, δηλαδή να πρωταγωνιστήσει σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ από οικονομικής πλευράς δεν πρόκειται να μείνει δυσαρεστημένος, παρότι αξιώνει το ποσό των 15.000.000 ευρώ ως ετήσιο μισθό. Το σενάριο ενισχύει το γεγονός ότι οι Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί έχουν φτάσει στα 33 και 34 χρόνια τους αντίστοιχα, κάτι που συνεπάγεται περιορισμένο χρόνο συμμετοχής για εκείνους την επόμενη σεζόν και εν συνεχεία -εκτός απροόπτου- αποχώρηση.

Συνεπώς, στην Μπάγερν ψάχνουν τη διάδοχη κατάσταση και η λύση του Σάντσες μοιάζει ιδανική, δεδομένου ότι ο Χιλιανός έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά και ότι δεν πρόκειται να έχει το κόστος της "πραγματικής" αξίας του, λόγω του ότι το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι του 2018. Συγκεκριμένα, αυτό αναμένεται να είναι κάτι λιγότερο από 60.000.000 ευρώ.

Ο Σάντσες έχει πραγματοποιήσει συνολικά 45 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, σκοράροντας 24 φορές.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ