ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Έτσι κλέψαμε τον Σάντσες από τη Γιουνάιτεντ"

Ρουμενίγκε: "Έτσι κλέψαμε τον Σάντσες από τη Γιουνάιτεντ"

O πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε παραχώρησε συνέντευξη στην "Bild" κι αποκάλυψε πως η Μπάγερν Μονάχου "έκλεψε" τον Ρενάτο Σάντσες απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Ρενάτο Σάντσες αποτέλεσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με την Μπάγερν Μονάχου να προσφέρει 35.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι Βαυαροί κινήθηκαν αστραπιαία και απέσπασαν την υπογραφή του. Μάλιστα, ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε παραχώρησε συνέντευξη στην " SPORT Bild" και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς η Μπάγερν έκανε "δικό" της τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία.

"Γνωρίζαμε πολύ καλά πως ο Ρενάτο είχε επίσημη πρόταση απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, έμαθα πως το deal δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί, καθώς οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν γνώριζαν ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του συλλόγου. Έτσι, καλέσαμε τον πρόεδρο της Μπενφίκα και τον μάνατζερ του Σάντσες στη Μαδρίτη κι εκείνη τη βραδιά δώσαμε τα χέρια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής", αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ