ΜΠΑΓΕΡΝ

Ρουμενίγκε: "Δεν φεύγει ο Μίλερ, είναι ο Μέσι της Μπάγερν"

Ρουμενίγκε: "Δεν φεύγει ο Μίλερ, είναι ο Μέσι της Μπάγερν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν υπάρχει ένας παίκτης από το υπάρχον ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου στον οποίο δεν πρόκειται να μπει ποτέ πωλητήριο αυτός είναι ο Τόμας Μίλερ. Τον λόγο τον αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών και παλιά δόξα της ομάδας Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομα του Τόμας Μίλερ ήταν το πιο πολυσυζητημένο όσον αφορά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μπάγερν, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε βάλει στο στόχαστρο και πολλοί εκτιμούσαν πως μετά τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θα έπαιρνε και αυτός το δρόμο για το "Old Trafford".

Τελικά η κίνηση αυτή δεν έγινε ποτέ και ο Μίλερ έμεινε στο Μόναχο, με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα να είναι η ευνοημένη καθώς ο Γερμανός επιθετικός έχει ήδη σκοράρει 8 γκολ σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει με τους Βαυαρούς σε όλες τις διοργανώσεις .

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να φύγει στο προσεχές μέλλον θα πρέπει να το αποκλείσουμε αν "πιαστούμε" από τις τελευταίες δηλώσεις του Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, με τον εκτελεστικό διευθυντή να δηλώνει κατηγορηματικά στη "Bild" ότι ο Μίλερ είναι μεγάλο κεφάλαιο για τη Μπάγερν και δεν παραχωρείται.

Ρουμενίγκε: "Δεν φεύγει ο Μίλερ, είναι ο Μέσι της Μπάγερν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Μίλερ θα παραμείνει στη Μπάγερν, όσο και αν μας προσφέρει ένας σύλλογος. Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που να μας κάνει να σκεφτούμε κάποια πρόσφορά. Ο Μέσι ανήκει στη Μπαρτσελόνα, ο Ρούνεϊ ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μίλερ ανήκει στη Μπάγερν.

Τα πράγματα πρέπει να μείνουν ως έχουν", δήλωσε αρχικά ο θρυλικός "κανονιέρης" της Μπάγερν επί μία δεκαετία (1974-1984) και πρόσθεσε: "Μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω παίκτες με καλύτερη τεχνική και να είναι γρηγορότεροι αλλά δεν υπάρχει άλλος σαν τον Τόμας Μίλερ σε αυτό τον κόσμο. Είναι εξαιρετικά πολύτιμος για μας".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ