ΜΠΑΓΕΡΝ

Ριμπερί: "Μιλούσε πολύ ο Γκουαρδιόλα"

Ριμπερί: "Μιλούσε πολύ ο Γκουαρδιόλα"

Ο Φρανκ Ριμπερί μιλώντας στην "Bild" εξέφρασε τη γνώμη του για τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου καλή ασκώντας κριτική στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Εδώ και λίγους μήνες οι δρόμοι του Πεπ Γκουαρδίολα με αυτούς της Μπάγερν Μονάχου έχουν χωρίσει και πλέον κάποιοι παίκτες που δεν είχαν και τη καλύτερη γνώμη για τον Ισπανό τεχνικό βρίσκουν το θάρρος να το ομολογήσουν και να του ασκήσουν κριτική.

Ένας εξ αυτών ο Φρανκ Ριμπερί ο οποίος μίλησε στην «Bild» και είπε μεταξύ άλλων:

"Δεν είχε την εμπειρία ο Γκουαρδιόλα. Είναι νέος προπονητής, που πίστεψε πως η Μπάγερν είναι η Μπαρτσελόνα. Μερικές φορές μιλούσε πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι πολύ απλό και μάλλον δεν το καταλαβαίνει".

Εν συνεχεία στάθηκε στα λάθη που έκανε στον ημιτελικό με την Ατλέτικο στον ημιτελικό του Champions League λέγοντας: "Δεν γίνεται να μην ξεκινάς τον Μίλερ, ούτε να αφήνεις στον πάγκο τον Μπόατεγκ, αν και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του".

Αντίθετα ο Ριμπερί είπε τα καλύτερα για τον Αντσελότι λέγοντας πως νοιώθει πάλι απελευθερωμένος: "Είναι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής. Με τον Αντσελότι είμαι και πάλι αισιόδοξος. Νιώθω απελευθερωμένος και με μεγάλο κίνητρο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ