ΜΠΑΓΕΡΝ

Πώς έχασε η Μπάγερν τον Ντεμπελέ

Πώς έχασε η Μπάγερν τον Ντεμπελέ

Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε ζεστά για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά υπέπεσε σε μία γκάφα ολκής, με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει στην Ντόρτμουντ. Διαβάστε την απίθανη ιστορία.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θεωρείται ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Το περασμένο καλοκαίρι πάρα πολλοί σύλλογοι απ' τα κορυφαία πρωταθλήματα ενδιαφέρθηκαν ζεστά για την απόκτησή του, όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν αυτή που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Οι Βεστφαλοί κατέβαλαν 14.000.000 ευρώ στη Ρεν για χάρη του, με τον Γάλλο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 5 ετών. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες την Ντόρτμουντ θα μπορούσαν να έχουν έναν δυνατό... αντίπαλο στη διεκδίκηση του 19χρονου άσου, αν οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου δεν είχαν υποπέσει σε μία γκάφα ολκής.

Πώς έχασε η Μπάγερν τον Ντεμπελέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Goal.com", οι Βαυαροί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη στα τέλη του 2015, την ίδια περίοδο με την Ντόρτμουντ, όμως αντί να απευθυνθούν στον Μάρκο Κίρντεμιρ που είναι ο ατζέντης του, συζήτησαν με τον πρώην μάνατζέρ του, Μπαντού Σαμπάγκ.

Όταν κατάλαβαν το... λάθος ήταν ήδη αργά, αφού η Ντόρτμουντ είχε καταφέρει να έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Ντεμπελέ όσο και με την ομάδα του. Έτσι χάθηκε ένα τεράστιο ταλέντο και κατέληξε στη "μισητή αντίπαλο", Ντόρτμουντ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ