ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόβλημα με Μίλερ, "τρέχει" για Ρεάλ

Πρόβλημα με Μίλερ, "τρέχει" για Ρεάλ

Εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα θα μείνει ο Τόμας Μίλερ, προσθέτοντας ακόμη έναν "πονοκέφαλο" στον Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους "8" του Champions League.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Τόμας Μίλερ, μιας και θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα, ύστερα απ' τον τραυματισμό που αποκόμισε στον σαββατιάτικο (1/4) αγώνα με την Άουγκσμπουργκ (6-0).

Έτσι, λοιπόν, θα απουσιάσει σίγουρα απ' τις δύο επόμενες αναμετρήσεις για την Bundesliga κόντρα σε Χόφενχάιμ (4/4) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (8/4). Μάλιστα, θα δώσει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των "8" του Champions League (12/4) στην "Allianz Arena".

Το εν λόγω γεγονός προβληματίζει εκ νέου τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος βλέπει ακόμη ένα σημαντικό "γρανάζι" να τίθεται νοκ-άουτ στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Μάνουελ Νόιερ, όσο κι ο Ντόουγκλας Κόστα βρίσκονται εκτός αγωνιστικής δράσης και η συμμετοχή τους στο σημαντικό ματς με τους "μερένγκες" κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιη.

Επίσης, το γεγονός ότι ο Μίλερ θα απουσιάσει απ' τις επόμενες προπονήσεις των Βαυαρών γεννά θέμα ετοιμότητας, ενόψει του κρίσιμου ραντεβού με τους Μαδριλένους. Στο "στρατόπεδο" των Γερμανών ευελπιστούν οι τρεις ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να τεθούν στη διάθεση του 57χρονου τεχνικού.

AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ