ΜΠΑΓΕΡΝ

"Πολυβόλο" το τελευταίο δίμηνο η Μπάγερν

"Πολυβόλο" το τελευταίο δίμηνο η Μπάγερν
INTIME SPORTS

Ούτε ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντισταθεί στην πυραυλοκίνητη Μπάγερν, με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα να πετυχαίνει για έβδομο σερί εντός έδρας παιχνίδι της τουλάχιστον 4 γκολ (videos).

Ήταν η 22η Σεπτεμβρίου όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι προκάλεσε σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη , σκοράροντας πέντε γκολ μέσα σε 9 λεπτά απέναντι στη Βόλφσμπουργκ και οδηγώντας την ομάδα του σε έναν θρίαμβο με 5-1 επί των "λύκων".

"Πολυβόλο" το τελευταίο δίμηνο η Μπάγερν
INTIME SPORTS

Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ πλησιάζουμε ολοταχώς στο χειμώνα, η Μπάγερν δεν έχει σταματήσει από τοτε να φιλοδωρεί με γκολ όλες τις ομάδες που πατούν το πόδι τους στην "Allianz Arena", με την έδρα της να έχει μετατατραπεί σε φρούριο για εκείνη και κολαστήριο για τους αντιπάλους της.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (4 για τη Bundesliga και 3 για το Champions League), η ομάδα του Γουαρδιόλα έχει πετύχει 32 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 3, με τον μικρότερο αριθμό τερμάτων που έχει σημειώσει σε αυτά τα επτά ματς να είναι 4!

Εξίσου εντυπωσιακός είναι πάντως και ο απολογισμός της στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, καθώς μετράει πλέον 33 γκολ υπέρ και μόλις 4 κατά!

Τα επτά τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν στην "Allianz Arena":

Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ 5-1

Μπάγερν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 5-0

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 5-1

Μπάγερν - Κολωνία 4-0

Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

Μπάγερν - Στουτγκάρδη 4-0

Μπάγερν - Ολυμπιακός 4-0

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ