ΜΠΑΓΕΡΝ

"Πόλεμος" Λεβαντόβσκι - Ρουμενίγκε στην Μπάγερν για τις μεταγραφές

"Πόλεμος" Λεβαντόβσκι - Ρουμενίγκε στην Μπάγερν για τις μεταγραφές

Μία δήλωση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τη μεταγραφική πολιτική της Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε την αντίδραση του Εκτελεστικού Διευθυντή των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον Πολωνό επιθετικό!

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και του Εκτελεστικού Διευθυντή της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ύστερα από δηλώσεις του πρώτου στο γερμανικό περιοδικό "Spiegel".

H μεταγραφική πολιτική των Βαυαρών βρέθηκε στο αντικείμενο της κριτικής του Πολωνού επιθετικού, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστά πως "Η Μπάγερν οφείλει να σκαρφιστεί κάτι νέο και δημιουργικό, εάν θέλει να προσελκύσει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Και αν θέλεις να διατηρηθείς στο κορυφαίο επίπεδο, χρειάζεσαι την ποιότητα τέτοιων παικτών".

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ρουμενίγκε, ο οποίος, με δηλώσεις στη γερμανική εφημερίδα "Bild", θέλησε να βάλει στη... θέση του τον Λεβαντόβσκι, τονίζοντας πως οι μεταγραφές είναι θέμα της διοίκησης και όχι των ποδοσφαιριστών.

"Σίγουρα ο Ρόμπερτ εκνευρίστηκε με της μεταγραφές της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ποδοσφαιριστής μας και κερδίζει πολλά χρήματα. Μετανιώνω για ό,τι είπε. Οποιοσδήποτε μιλάει δημόσια για το σύλλογο ή τους συμπαίκτες του, θα έχει να κάνει μαζί μου. Έχει ήδη κάνει λάθος δηλώσεις μετά το ματς με τη Φράιμπουργκ την περασμένη σεζόν, όταν είχε αναφέρει πως δεν είχε αρκετή στήριξη.

Δε νομίζω πως ο παίκτης πρέπει να έχει τόση αλαζονεία. Ο Λεβαντόφσκι μπορεί να το καταλάβει αυτό κοιτώντας το συμβόλαιό του. Υπέγραψε έως το 2021, χωρίς να έχει ρήτρα. Δυστυχώς ο μάνατζέρ του ευθύνεται γι' αυτό. Η συνέντευξη ήταν οργανωμένη συνειδητά κατά την Μπάγερν. Μόνο ο Ρόμπερτ βλάπτεται από όλο αυτό".

Το κλίμα τις τάξεις της γερμανικής ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού οι Βαυαροί έχουν αρχίσει μέτρια τη σεζόν, όντες στην 6η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, ύστερα από τρεις αγωνιστικές. Γενικότερα, η εικόνα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι δεν είναι καλή, με συνέπεια να υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis/AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ