ΜΠΑΓΕΡΝ

Πιτσιρικάς "απειλεί" τη θέση του Ρόμπεν

Πιτσιρικάς "απειλεί" τη θέση του Ρόμπεν

Τον επόμενο Άριεν Ρόμπεν υποστηρίζουν ότι βρήκαν στην Μπάγερν Μονάχου. Δείτε το απίθανο γκολ που σημείωσε νεαρός παίκτης των ακαδημιών (VIDEO).

Τον αντικαταστάτη του Άριεν Ρόμπεν φαίνεται πως βρήκε η Μπάγερν Μονάχου. Ο λόγος για τον νεαρό Τζόελ, ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες του γερμανικού συλλόγου.

Τουλάχιστον, έτσι τον ονομάζει η Μπάγερν στον επίσημο της λογαριασμό στο Twitter. Αφορμή για την παραπάνω σύγκριση είναι το απίθανο τέρμα που πέτυχε ο μικρός σε αγώνα των ακαδημιών.

Για την ακρίβεια, η ομάδα του κέρδισε φάουλ αριστερά και λίγο έξω απ' τη μεγάλη περιοχή κι εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση. Μπορεί όλοι να περίμεναν να κάνει σέντρα, αλλά αυτός προτίμησε να σουτάρει. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό!

Βέβαια, το καλό ήταν ότι κάποιος απαθανάτισε τη στιγμή και η Μπάγερν τη μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των φιλάθλων της στο Twitter. "Απίστευτο γκολ! Ο Τζόελ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο επόμενος Άριεν Ρόμπεν. Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ