ΜΠΑΓΕΡΝ

Πιθανή η αποχώρηση του Κόστα από την Μπάγερν

Bayern's Douglas Costa warms up during the German Bundesliga soccer match between FC Ingolstadt and FC Bayern Munich in Ingolstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Douglas Costa warms up during the German Bundesliga soccer match between FC Ingolstadt and FC Bayern Munich in Ingolstadt, Germany, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Δήλωση του Ντόουγκλας Κόστα έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι η αποχώρησή του από την Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτό ενδεχόμενο. Τι συμβαίνει με Γιουβέντους.

Εδώ και λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνισή της μεταγραφολογία που αφορούσε το μέλλον του Ντόουγκλας Κόστα στην Μπάγερν, ωστόσο τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση διά του Βραζιλιάνου ότι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει είναι πολύ πιθανό.

Μέσω της "Bild", τόνισε χαρακτηριστικά: “Μιλάω συχνά με την ομάδα. Μιλάμε για την κατάστασή μου. Για το αν θα μείνω, ή αν θα χρειαστεί να βρω άλλη ομάδα. Δεν είμαι πάντα τόσο χαρούμενος εδώ. Αλλά σύντομα θα βρούμε μια λύση”.

Οι εν λόγω δηλώσεις έρχονται τη στιγμή που μερίδα του ιταλικού Τύπου κάνει λόγο για επαφή μεταξύ Βαυαρών και Γιουβέντους, προκειμένου ο 26χρονος να συνεχίσει την καριέρα του στην τορινέζικη ομάδα. Πιθανότατα, πολλά θα εξαρτηθούν από το χρόνο συμμετοχής που θα λάβει ο παίκτης στο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Κόστα μεταγράφηκε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2015, όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Φέτος έχει μετρήσει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 18 εμφανίσεις στην Bundesliga, τη στιγμή που πέρυσι τελείωσε τη σεζόν με 4 γκολ και 9 ασίστ σε 27 συμμετοχές.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ