ΜΠΑΓΕΡΝ

Οι τέσσερις "απαγορευμένοι" σύλλογοι για τον Αντσελότι

Οι τέσσερις "απαγορευμένοι" σύλλογοι για τον Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε σε συνέντευξή του πως δεν θα δουλέψει ποτέ στην Μπαρτσελόνα ή στην Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν και δύο ιταλικές ομάδες στις οποίες δεν θα μπορούσε ποτέ να εργαστεί.

Δεν πέρασε δα και μία (ποδοσφαιρική) ζωή στο "Santiago Bernabeu" παρόλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσε για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έντονα και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ στις δύο μεγαλύτερες αντιπάλους της εντός συνόρων.

Αναφερόμαστε στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Marca" ξεκαθάρισε πως δεν πρόκεται να καθήσει ποτέ στον πάγκο είτε της Μπαρτσελόνα είτε της Ατλέτικο Μαδρίτης. Και δεν "έκοψε" μόνο αυτές...

"Όχι, δεν θα προπονήσω ποτέ την Ατλέτικο ή την Μπάρτσα. Σέβομαι την ιστορία της κόντρας μεταξύ αυτών των ομάδων και με το ίδιο σκεπτικό δεν θα πήγαινα ποτέ ούτε στην Λάτσιο ούτε στην Ρόμα (σ.σ. έχει πάρει πρωτάθλημα ως παίκτης της Ρόμα ενώ έχει γράψει ιστορία με την Μίλαν κατακτώντας μεταξύ άλλων 2 Champions League ως παίκτης και ισάριθμα ως προπονητής των "ροσονέρι").

Οι τέσσερις "απαγορευμένοι" σύλλογοι για τον Αντσελότι

Αυτή είναι η ιστορία μου και είναι πολύ σημαντικός ο σεβασμός. Έχω μεγάλο σεβασμό στην Ατλέτικο και στην Μπαρτσελόνα, όμως δεν μπορώ να τις προπονήσω επειδή έχω βρεθεί για δύο χρόνια στον πάγκο της Ρεάλ.

Ήταν μάλιστα δύο υπέροχα χρόνια αφού μέσα σε αυτό το διάστημα κατακτήσαμε το 10ο Champions League στην ιστορία του συλλόγου, που ήταν μία φανταστική εμπειρία για μένα", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Όσον αφορά τέλος στο ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ιταλίας (του έγινε σχετική ερώτηση από το ισπανικό μέσο), ο 57χρονος τεχνικός δήλωσε πως αυτή τη στιγμή αισθάνεται ακόμα νέος και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο συλλόγων και όχι κάποιας εθνικής ομάδας.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ