ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Χάινκες προτείνει Τούχελ στη θέση του

FILE - In this April 9, 2013 file photo Bayern Munich coach Jupp Heynckes leads a training session ahead of Wednesday's Champions League, round of eight, return-leg soccer match against Juventus, in Turin, Italy. (AP Photo/Massimo Pinca, file)
FILE - In this April 9, 2013 file photo Bayern Munich coach Jupp Heynckes leads a training session ahead of Wednesday's Champions League, round of eight, return-leg soccer match against Juventus, in Turin, Italy. (AP Photo/Massimo Pinca, file) AP PHOTO/MASSIMO PINCA, FILE

Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά τον διάδοχο του Γιουπ Χάινκες, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη "Bild", προτείνει τον Τόμας Τούχελ για τη θέση του.

Ο Γιουπ Χάινκες έχει αποφασίσει να σταματήσει οριστικά το καλοκαίρι από τους πάγκους και η Μπάγερν Μονάχου αναζητά το διάδοχό του για την άκρη του πάγκου. Οι Βαυαροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν γι' έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", ο 72χρονος προπονητής για διάδοχό του φαίνεται πως προκρίνει τη λύση του Τόμας Τούχελ, το όνομα του οποίου ακούστηκε εντόνως μετά το διαζύγιο με τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Τούχελ έκανε καλή δουλειά στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και είναι χωρίς ομάδα εδώ και ένα χρόνο.

"Τον εκτιμώ πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ καλός προπονητής. Από τότε που έφυγε από τη Ντόρτμουντ, η ομάδα της δεν παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ως νέος προπονητής μπορείς να κάνει λάθη, αλλά είναι ένας προπονητής με μεγάλη ικανότητα", τόνισε για τον 44χρονο τεχνικό ο Χάινκες.

Οι διοικούντες τη Μπάγερν θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Χάινκες να μείνει, αλλά αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα προχωρήσουν στη διάδοχη κατάσταση και μέχρι τέλους του μήνα θέλουν να έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη θητεία του Χάινκες, όταν πήρε το τρεμπλ με τη Μπάγερν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ανακοινωθεί αρκετό καιρό πριν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ