ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Χάινκες δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπάγερν

Bayern head coach Jupp Heynckes arrives for the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern head coach Jupp Heynckes arrives for the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Γιουπ Χάινκες δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου ακόμα, παρότι αποτελεί τον προπονητή της εδώ και δύο μήνες.

Δύο μήνες... εκμετάλλευσης συμπληρώνει ο Γιουπ Χάινκες στην Μπάγερν, αφού παρότι "ανέστησε" τους πρωταθλητές Γερμανίας και τους επανέφερε στην κορυφή της Bundesliga και σε τροχιά των στόχων που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν, ο ίδιος δεν αποτελεί... υπάλληλο της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο 72χρονος Γερμανός, έχει αμελήσει να υπογράψει το συμβόλαιο που συμφώνησε με τη διοίκηση των Βαυαρών, μετά από την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο CFO Γιαν Κρίστιαν Ντρέεζεν τον καλεί "συνεχώς για να υπογράψω το συμβόλαιό μου, αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο", υποστηρίζει ο Χάινκες.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ