ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Βιδάλ το'σκασε από το ξενοδοχείο!

MUNICH, GERMANY - NOVEMBER 24: Arturo Vidal of Bayern Muenchen celebrates victory after the UEFA Champions League group F match between FC Bayern Munchen and Olympiacos FC at the Allianz Arena on November 24, 2015 in Munich, Germany.  (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
MUNICH, GERMANY - NOVEMBER 24: Arturo Vidal of Bayern Muenchen celebrates victory after the UEFA Champions League group F match between FC Bayern Munchen and Olympiacos FC at the Allianz Arena on November 24, 2015 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Στην αποκάλυψη ότι ο Αρτούρο Βιδάλ εγκατέλειψε κρυφά το ξενοδοχείο της Μπάγερν 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προχώρησε η "Bild", η οποία άδραξε μάλιστα την ευκαιρία να ειρωνευτεί τον Χιλιανό άσο.

Στη δίνη του κυκλώνα γία ακόμα μία φορά από τότε που μετακόμισε στο Μόναχο βρίσκεται ο Αρτούρο Βιδάλ , με τον Χιλιανό άσο της Μπάγερν να κατηγορείται από την "Bild" πως λίγες ώρες μετά το φινάλε του αγώνα με τη Γιουβέντους για τους "16" του Champions League ( 2-2) έφυγε κρυφά από το ξενοδοχείο της ομάδας του για να διασκεδάσει με φίλους του!

"Άφησε στις 02:25 το ξενοδοχείο "Principi di Piemonte" στο οποίο διανυκτέρευσαν οι Βαυαροί για να βγει έξω να γιορτάσει με τους φίλους του. Ο Βιδάλ φορούσε παντελόνι με τα διακριτικά της Μπάγερν, λευκά παπούτσια του τένις και μαύρη κουκούλα για να καλύπτει το κεφάλι.

Απ'ότι φαίνεται ο Βιδάλ εξαφανίστηκε από διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου και έπειτα μπήκε σε ταξί που τον περίμενε. Ο Χιλιανός συνοδευόταν από δύο άνδρες ασφαλείας για να "καλύψουν" την έξοδό του", αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα, η οποία προσθέτει με νόημα:

Ο Βιδάλ το'σκασε από το ξενοδοχείο!

"Δεν έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του νυχτερινού ταξιδιού του, όμως είναι προφανές πως η διάθεση του ποδοσφαιριστή πρέπει να ήταν πολύ καλή μετά την πειστική του εμφάνιση απέναντι στον Μάριο Μάντζουκιτς και την πρώην ομάδα του...".

Σημειώνεται πως ο Βιδάλ έχει μπει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν στο στόχαστρο των γερμανικών ΜΜΕ που τον κατηγορούν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στα αποδυτήρια, με τον Χιλιανό να "πληρώνει" επίσης το γεγονός πως είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους άσους της Μπάγερν με 8.000.000 ευρώ ετήσιες απολαβές.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ