ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Βιδάλ έκανε λόγο για ληστεία!

Bayern's Arturo Vidal gestures after being shown a red card during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern's Arturo Vidal gestures after being shown a red card during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποβλήθηκε άδικα από τον Βίκτορ Κασάι στο ματς της Μπάγερν με τη Ρεάλ στο 84ο λεπτό και ο Χιλιανός επιτέθηκε στον Ούγγρο ρέφερι, κάνοντας λόγο για ληστεία. (VIDEO)

Πολλά παράπονα είχε η Μπάγερν Μονάχου από την διαιτησία του Βίκτορ Κασάι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Οι Βαυαροί θεωρούν ότι ο Ούγγρος διαιτητής με τις αποφάσεις... έστειλε τους Ισπανούς στα ημιτελικά και γι' αυτό του επιτέθηκαν στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο Χιλιανός μέσος της γερμανικής ομάδας, Αρτούρο Βιδάλ, αποβλήθηκε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό και έκανε λόγο για ληστεία. Βέβαια, δεν στάθηκε μονάχα στην δική του φάση, αλλά στην γενικότερη συμπεριφορά της διαιτησίας, αφού υπήρξαν και δυο γκολ οφσάιντ του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τα οποία φωνάζει η Μπάγερν.

"Όταν δύο ομάδες παίζουν στο Champions League, δεν γίνεται να συμβαίνει μία τέτοια ληστεία. Ο διαιτητής έκανε λάθη και αυτά τα λάθη δεν είναι επιπέδου Champions League", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιδάλ, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για τον Κασάι και την διαιτησία του.

AP Photo/Francisco Seco

Ιδού η φάση της αποβολής:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ