ΜΠΑΓΕΡΝ

O Ρουμενίγκε υπερασπίστηκε τον Γκουαρδιόλα

O Ρουμενίγκε υπερασπίστηκε τον Γκουαρδιόλα

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε στήριξε με δηλώσεις του τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον χαρακτήρισε πολύ καλό προπονητή.

Την στήριξη του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έχει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Με δηλώσεις του ο πρώτος, υπεράσπισε τον προπονητή της Μπάγερν μετά τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως τον αποκλεισμό στο Champions League από την Μπαρτσελόνα.

Oι Βαυαροί έχασαν 3-0 στην Βαρκελώνη και νίκησαν 3-2 στην έδρα τους. Ο αποκλεισμός δεν αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ τους σε αντίθεση με τον κόσμο της γερμανικής ομάδας καθώς δημιουργήθηκε μία μερίδα φιλάθλων που στράφηκε εναντίον του Γκουαρδιόλα, όπως δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

" Υπάρχει μία τάση κατά του Γκουαρδιόλα στην κοινωνία της Μπάγερν. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μας στην σεζόν. Πρόσφατα ο κόσμος συγκρίνει την κάθε σεζόν με το τρεμπλ το 2013. Αυτό συμβαίνει μία φορά σε 115 χρόνια!

Το περασμένο Ιανουάριο συμφωνήσαμε ότι θα συζητήσουμε με τον Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στο δεύτερο μισό του 2015. Ξέρει την γνώμη μου. Ελπίζω να μείνει. Έχει όλα τα στοιχεία ενός καλού προπονητή. Η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη μαζί του. Ο Γκουαρδιόλα πληρώνει και το τίμημα των τραυματισμών κόντρα στην Μπαρτσελόνα".

Το συμβόλαιο του Γκουαρδιόλα λήγει το καλοκαίρι του 2016 και σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι με προορισμό την Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ