ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Ρουμενίγκε "άδειασε" ξανά τον Λεβαντόβσκι

Ο Ρουμενίγκε "άδειασε" ξανά τον Λεβαντόβσκι

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, "άδειασε" ξανά με δηλώσεις τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πετώντας "σπόντες" για τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπενθυμίζοντάς του ότι έχει συμβόλαιο.

Οι σχέσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, διέπονται από χαμηλή θερμοκρασία.

Ο "πόλεμος" δηλώσεων μεταξύ των δύο ανδρών για τη μεταγραφική πολιτική των Βαυαρών που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα συνεχίστηκε με τις "σπόντες" του Ρουμενίγκε για τον Πολωνό σχετικά με το ενδιαφέρον του να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ "έδειξε" ως υπεύθυνο για τη στάση του "Λέβα" τον ατζέντη του.

"Εάν ο Λεβαντόσβκι παραπονιέται για το ταξίδι στην Ασία, γνωρίζει πως η ομάδα των ονείρων του, Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί πέρασε 24 ημέρες το καλοκαίρι, δηλαδή διπλάσιες από τις δικές μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει άσχημα για το σύλλογό μας και ξέρω ότι πίσω από τις δηλώσεις του βρίσκεται ο μάνατζέρ του. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και δυστυχώς για αυτόν δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης", υποστήριξε ο Ρουμενίγκε.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis/AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ