ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Ρόμπεν "ξάπλωσε" τον Παπασταθόπουλο

Munich's Arjen Robben, 2nd left, shoots during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Andreas Gebert/dpa via AP)
Munich's Arjen Robben, 2nd left, shoots during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ούτε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κατάφερε να αποτρέψει τον Άριεν Ρόμπεν από το να σκοράρει με την αγαπημένη κίνησή του στο klassiker.

Ο Άριεν Ρόμπεν έκανε την αγαπημένη κίνησή του και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν κατάφερε να τον σταματήσει, με συνέπεια ο Ολλανδός να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπάγερν, στο klassiker με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

Ο Ολλανδός εξτρέμ πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση και από δεξιά στο 49ο λεπτό της συνάντησης και επιτέθηκε κατά μέτωπο προς τον Έλληνα διεθνή στόπερ. Ο Παπασταθόπουλος τον περίμενε με πλάγια βήματα, προσφέροντάς του τον διάδρομο στην εξωτερική, αλλά ο Ρόμπεν έκανε το γνωστό "κόψιμο" προς τα αριστερά και ο Sokratis δεν κατάφερε να στρίψει χωρίς να πέσει στο έδαφος.

Χωρίς αντίπαλο πλέον, ο Ρόμπεν έκανε το 3-1 για τους Βαυαρούς, φτάνοντας τα 127 τέρματα με την Μπάγερν.

Photo credits: Andreas Gebert/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ