ΜΠΑΓΕΡΝ

O Μπάντστουμπερ τα "έβαλε" με τον Γκουαρδιόλα

O Μπάντστουμπερ τα "έβαλε" με τον Γκουαρδιόλα

Ο αμυντικός της Μπάγερν, Χόλγκερ Μπάντστουμπερ παραχώρησε συνέντευξη κι άσκησε δριμεία κριτική στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους στο Μόναχο.

Ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ είναι ένας απ' τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας, αφού τα προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη καριέρα. Ο Γερμανός σέντερ μπακ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, όμως πλέον βρίσκεται στο στάδιο της μεγάλης επιστροφής.

Ο 27χρονος άσος παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την επιστροφή του στη δράση κι άσκησε κριτική στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε το διάστημα της συνύπαρξής τους στο Μόναχο. Ο Μπάντστουμπερ τόνισε πως, εν αντιθέσει με τον Καταλανό τεχνικό, ο Κάρλο Αντσελότι είναι πιο "δεμένος" με τους παίκτες του.

"Στον Κάρλο Αντσελότι αρέσει να ανταλλάσσει απόψεις με τους παίκτες του. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Αντίθετα, με τον Πεπ ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Έπρεπε να τον πλησιάσω εγώ αν ήθελα να έχω μία συζήτηση μαζί του. Φυσικά είναι σημαντικό όταν ο προπονητής σού δείχνει ενδιαφέρον. Ήταν αρκετά διαφορετικά με τον προηγούμενο προπονητή", ανέφερε αρχικά ο Γερμανός αμυντικός.

Σε ό,τι αφορά τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε: "Υπάρχουν κάποιες πραγματικά δύσκολες στιγμές στη ζωή. Όμως, τις αποδέχομαι. Παρ' όλα αυτά, ποτέ δεν σκέφτηκα να παρατήσω, επειδή έχω ακόμα να προσφέρω πολλά στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ