ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Λεβαντόβσκι ζητάει 18.000.000 ευρώ το χρόνο από την Μπάγερν!

Ο Λεβαντόβσκι ζητάει 18.000.000 ευρώ το χρόνο από την Μπάγερν!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και είναι έτοιμος να ζητήσει μία τεράστια αύξηση στις αποδοχές του για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έμεινε ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ και μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου (με την οποία είχε υπογράψει προσύμφωνο έξι μήνες νωρίτερα) όμως όλα δείχνουν πως το 2016 η διοίκηση των Βαυαρών θα πρέπει να "ματώσει" οικονομικά για να τον κρατήσει στην "Allianz Arena" και μάλιστα ευχαριστημένο.

Ο 27χρονος Πολωνός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 όμως εδώ και μήνες φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να "κλείνει το μάτι" στη Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να κάνει ένα σημαντικό "χτύπημα" στη γραμμή κρούσης της.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "As", ο Λεβαντόβσκι και ο μάνατζέρ του Τσέζαρε Κουχάρσκι επιθυμούν να καθήσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρόεδρο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και να διαπραγματευτούν το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής συμβόλαιο στην καριέρα του.

Ο Λεβαντόβσκι ζητάει 18.000.000 ευρώ το χρόνο από την Μπάγερν!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα απαιτήσει την αύξηση του κασέ του στα 18.000.000 ευρώ ετησίως είτε για να μείνει στη Μπάγερν είτε για να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, συμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "As"

Όπως αποκαλύπτει το μαδριλένικο μέσο, ο "Λέβα" θα ζητήσει από τη διοίκηση της Μπάγερν να προχωρήσει σε γενναία αύξηση των αποδοχών και από εκεί που αμείβεται ετησίως με 10.000.000 ευρώ να εκτιναχτεί το κασέ του στα 18.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να είναι διατεθειμένος σε μία τέτοια περίπτωση να επιτρέψει στους Βαυαρούς να ορίσουν αυτή τιμή στη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Νοέμβριο η Μπάγερν είχε αρνηθεί να μιλήσει με τον παίκτη, απαντώντας του πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, ενώ το "πρόβλημα" πλέον για τη Ρεάλ είναι πως για να τον δελεάσει θα πρέπει να του προσφέρει το ηγεμονικό συμβόλαιο που απολαμβάνει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο...

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ