ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Λεβαντόβσκι έπιασε τον Κλίνσμαν!

Ο Λεβαντόβσκι έπιασε τον Κλίνσμαν!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα της Μπάγερν και πλέον ένα ακόμα ρεκόρ στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει την υπογραφή του.

"Σάκος του μποξ" αποδείχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Στουτγκάρδη στην "Allianz Arena" για τη Μπάγερν, με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα να φιλοδωρεί με τέσσερα τέρματα τους Σουηβούς (όλα τα γκολ στο πρώτο 40λεπτο) έχοντας για σκόρερ όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή της: Ρόμπεν, Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι και Μίλερ.

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν έφτασε μάλιστα τα 14 γκολ στη φετινή Bundesliga (πρώτος σκόρερ) και έγραψε ιστορία καθώς δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής σε αυτό τον αιώνα που να έχει πετύχει περισσότερα τέρματα στις πρώτες 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Ο Λεβαντόβσκι έπιασε τον Κλίνσμαν!

Επιπλέον, έφτασε τα 31 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν και ισοφάρισε την επίδοση του σπουδαίου "κανονιέρη" Γιούργκεν Κλίνσμαν που είχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων από το 1995 μέχρι το 1997, με τον "Λέβα" να φτάνει πάντως αυτόν τον αριθμό σε λιγότερο από 1,5 χρόνο στους Βαυαρούς.

Μπάγερν - Στουτγκάρδη 4-0

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ