ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Λεβαντόφσκι ψάχνει τρόπο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's sixth goal during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, Germany, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται να θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσει το Μόναχο και την Μπάγερν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστή. Άλλωστε, ο Πολωνός επιθετικός δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το να βάλει τη φανέλα της "βασίλισσας" αποτελεί το όνειρό του.

Φαίνεται ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό τόσο για εκείνον όσο και για την Μπάγερν Μονάχου, αφού ο "Λέβα" συμπληρώνει τον Αύγουστο το 30ο έτος της ηλικίας του και φέρεται να θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας το έχουν καταλάβει αυτό και ψάχνουν να βρουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Marca" εμπλέκοντας μάλιστα έναν παίκτη που έχει ακουστεί ως πιθανός μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος είναι αυτός; Ο Χάρι Κέιν. Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει στο στόχαστρό της τον Ποτσετίνο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα επιθυμούσε να πάρει μαζί με το Χάρι Κέιν και να τον κάνει κάτοικο Γερμανίας.

Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Μπάγερν Μονάχου, οπότε εάν θέλει να φύγει θα πρέπει να πάρει και εκείνη ένα σεβαστό ποσό. Από την πλευρά τους οι Βαυαροί δεν θέλουν να αφήσουν τόσο εύκολα τον Πολωνό να φύγει αφού τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας τους και εκεί κάπου εμπλέκεται ο Πίνι Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός ανέλαβε το μάνατζμεντ του Λεβαντόφσκι με στόχο να τον οδηγήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να έχει το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό αφού είναι δεδομένο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα ρίξει αρκετά λεφτά στην αγορά για την ανανέωση του ρόστερ της.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ