ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Γουαρδιόλα υποκλίθηκε στην Ίνγκολστατ

Ο Γουαρδιόλα υποκλίθηκε στην Ίνγκολστατ

Η Ίνγκολστατ έβαλε... δύσκολα για 65 λεπτά στη Μπάγερν και ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν δίστασε να δηλώσει στο φινάλε πως αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει φέτος οι Βαυαροί.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπισε στον όμιλο του Champions League την Άρσεναλ και στο πρωτάθλημα έχει ήδη παίξει με Ντόρτμουντ, Σάλκε, Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν, όμως σύμφωνα με τον Πεπ Γουαρδιόλα η καλύτερη ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει φέτος οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι η Ίνγκολστατ.

Η νεοφώτιστη στη Bundesliga κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της μέχρι το 65ο λεπτό, πριν "μιλήσει" ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και "κλειδώσει" λίγο αργότερα τη νίκη για τη Μπάγερν ο Λαμ , με τον Γουαρδιόλα να μην διστάζει πάντως να αποδώσει τα εύσημα στο σύνολο του Ραλφ Χάσελχουτ.

Ο Γουαρδιόλα υποκλίθηκε στην Ίνγκολστατ

"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά επίσης στον Ραλφ και στην Ίνγκολστατ για το θαραλλέο παιχνίδι τους. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα που συναντήσαμε τη φετινή σεζόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουαρδιόλα μετα το 2-0 της Μπάγερν στην "Allianz Arena", για να συμπληρώσει:

"Είχαμε πρόβληματα στην ανάπτυξή μας που βελτιώθηκε με την είσοδο του Τιάγκο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος κυριάρχησε η ποιότητά μας".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ