ΜΠΑΓΕΡΝ

"Ο Αντσελότι θα παραιτηθεί τον Ιανουάριο για να πάει Κίνα"

Bayern's coach Carlo Ancelotti watches the German first division Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayern Munich in Bremen, Germany, Saturday, Aug. 26, 2017. (Carmen Jaspersen/dpa via AP) via AP)
Bayern's coach Carlo Ancelotti watches the German first division Bundesliga soccer match between Werder Bremen and Bayern Munich in Bremen, Germany, Saturday, Aug. 26, 2017. (Carmen Jaspersen/dpa via AP) via AP) CARMEN JASPERSEN/DPA VIA AP

Ο πρώην εξτρέμ της Μπάγερν, Μάριο Μπάσλερ, επικαλέστηκε "αξιόπιστη πηγή" και υποστήριξε ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα φύγει τον Ιανουάριο για την Κίνα.

"Βόμβα" στα θεμέλια της Μπάγερν επιχείρησε να βάλει ο πρώην εξτρέμ της ομάδας, Μάριο Μπάσλερ, με εμφάνισή του σε εκπομπή του " Sport1".

Ο 48χρονος Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για την κακή εκκίνηση στη σεζόν της Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι και ισχυρίστηκε ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει μέλλον στους πρωταθλητές. Μάλιστα, επεσήμανε ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιηθεί πολύ πριν από το τέλος της σεζόν.

"Άκουσα ότι ο Αντσελότι υπέγραψε συμβόλαιο με έναν κινεζικό σύλλογο. Από όσα γνωρίζω, θα φύγει τον χειμώνα, επειδή τότε αρχίζει η σεζόν στην Κίνα", τόνισε ο σκόρερ του τέρματος που έμοιαζε να δίνει το Champions League 1999 στους Βαυαρούς, μέχρι να κάνει την ιστορική ανατροπή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ο Αντσελότι θα παραιτηθεί τον Ιανουάριο για να πάει Κίνα"

"Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω 100% ότι είναι αλήθεια, αλλά η πηγή μου είναι αξιόπιστη. Ας το θέσουμε ως εξής: δεν μπορώ να πω τίποτα αρνητικό για την πηγή μου, την οποία εμπιστεύομαι. Δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί, αλλά αυτή είναι η φημολογία που κυκλοφορεί", κατέληξε.

Photo credits: Carmen Jaspersen/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ