ΜΠΑΓΕΡΝ

Νόιερ: “Η Λειψία παίζει έντιμο ποδόσφαιρο”

Νόιερ: “Η Λειψία παίζει έντιμο ποδόσφαιρο”

Μόλις δύο ημέρες προ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και RB Λειψίας, ο Μάνουελ Νόιερ μοιράστηκε με το κοινό την άποψή του για την ομάδα - έκπληξη της φετινής Bundesliga.

Σε δηλώσεις που έκανε στο γερμανικό περιοδικό “Kicker”, ο πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, εξέφρασε τη μεγάλη του εκτίμηση για το οικοδόμημα της RB Λειψίας, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα της ανατολικής Γερμανίας έχει να διανύσει αρκετό δρόμο, προκειμένου να αγγίξει το επίπεδο της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

“Η Λειψία αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να δημιουργήσει κάτι τόσο μεγάλο όσο η Ντόρτμουντ, παρά μόνο σε τρία ή τέσσερα χρόνια”, είπε αρχικά, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην απέχθεια που εκφράζεται από οπαδική μερίδα της Γερμανίας προς τη Λειψία:

“Περιστατικά όπως αυτό που έγινε στο Λεβερκούζεν, όταν κάποιοι πέταξαν μπογιές στο πούλμαν τους (σ.σ. στης Λειψίας), δείχνουν έλλειψη σεβασμού στους παίκτες της Λειψίας, στο τεχνικό τιμ γύρω από τον Χάσενχιτλ και στον αθλητικό διευθυντή Ραλφ Ράνγκνικ, οι οποίοι είναι σούπερ επαγγελματίες. Η Λειψία παίζει έντιμο ποδόσφαιρο”, είπε ο 30χρονος Γερμανός.

Μπάγερν και Λειψία κοντράρονται την ερχόμενη Τετάρτη (21/12) στην "Allianz Arena", στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga και με “φόντο” την πρωτιά του βαθμολογικού πίνακα, καθότι οι δυο τους βρίσκονται συγκάτοικοι στην κορυφή αυτού, με 36 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με γκολάρα του Ντόουγκλας Κόστα η Μπάγερν
Η επιστροφή της Λειψίας
Αυτές είναι οι ομάδες-έκπληξη της φετινής σεζόν
Η αήττητη Χόφενχαϊμ κράτησε την Ντόρτμουντ
"Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Παπασταθόπουλος"
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ