ΜΠΑΓΕΡΝ

Νέο συμβόλαιο για Αλκάνταρα

Νέο συμβόλαιο για Αλκάνταρα

Κάτοικος Βαυαρίας τουλάχιστον μέχρι το 2019 θα παραμείνει ο Τιάγκο Αλκάνταρα, με τη Μπάγερν να επιμηκύνει για άλλα δύο χρόνια τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είχε υπογράψει συμβόλαιο ως το 2017 όμως η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου θέλησε να του δείξει πόσο τον στηρίζει και πιστεύει σε αυτόν, προχωρώντας στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

"Είμαστε ευχαριστημένοι που ο Τιάγκο αποφάσισε να μείνει στη Μπάγερν για πολύ καιρό. Είναι νεαρός και σημαντικός παίκτης για το μέλλον του συλλόγου μας", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του βαυαρικού συλλόγου ο πρόεδρος Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο 24χρονος Ισπανός μέσος μετράει μέχρι στιγμής 41 συμμετοχές με τη Μπάγερν από το 2013 και μετά ενώ σημειώνεται πως έμεινε σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο την περασμένη σεζόν.

Αυτό το καλοκαίρι συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μπάγερν ενώ έχει πάρει μέρος και στα δύο πρώτα ματς που έχει δώσει στη φετινή Bundesliga η Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ