ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπενατιά: "Ζω ένα όνειρο"

Μπενατιά: "Ζω ένα όνειρο"

Ο Μεχντί Μπενατιά έφτασε στη Γερμανία και δήλωσε ευτυχισμένος για την επικείμενη μεταγραφή του στη Μπάγερν, λίγο πριν υπογράψει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

"Είχα μία σπουδαία σεζόν στη Ρόμα αλλά τώρα ανυπομονώ για να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Στη Βαυαρία υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, το ρόστερ της Μπάγερν είναι εξαιρετικό.

Είναι όνειρο που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας", δήλωσε ο Μεχντί Μπενατιά κατά την άφιξή του στη Γερμανία και λίγο πριν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από τη Μπάγερν Μονάχου, με τον Μαροκινό κεντρικό αμυντικό να συνεχίζει:

"Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη Μπάγερν και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Υπόσχομαι πως αυτή η σεζόν θα είναι γεμάτη από επιτυχίες και οι οπαδοί μας θα παραμείνουν ευτυχισμένοι.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν κολλήσει για λίγο και μερικές φορές πίστεψα ότι δεν θα ολοκληρωνόταν το deal. Ο Γουαρδιόλα με ήθελε πάση θυσία".

Να σημειωθεί ότι το κόστος της μεταγραφής του πρώην άσου των Ουντινέζε και Ρόμα στη Μπάγερν αναμένεται να ξεπεράσει τα 30.000.000 ευρώ για τη Μπάγερν αν υπολογιστούν και τα μπόνους.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ