ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπεκενμπάουερ: "Κρίμα να χάσουμε τον Γουαρδιόλα"

Μπεκενμπάουερ: "Κρίμα να χάσουμε τον Γουαρδιόλα"

Την επιθυμία του για παραμονή του Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και μετά το καλοκαίρι του 2016 όπου λήγει το συμβόλαιό του, εξέφρασε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Η σχέση τους δεν είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις καθώς αρκετές ήταν οι φορές που ο Φραντς Μπεκενμπάουερ είχε ασκήσει έντονη κριτική στο στιλ παιχνιδιού που ήθελε να περάσει ο Πεπ Γουαρδιόλα στη Μπάγερν Μονάχου, όμως αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Στα μέσα σχεδόν της τρίτης σεζόν του στην "Allianz Arena", ο Γουαρδιόλα απολαμβάνει καθολικής αποδοχής παρουσιάζοντας ένα άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο με τη Μπάγερν και ο "Κάιζερ" του γερμανικού ποδοσφαίρου δεν δίστασε να δηλώσει πως θα είναι μεγάλη απώλεια για τους Βαυαρούς η φυγή του 44χρονου Καταλανού .

Μπεκενμπάουερ: "Κρίμα να χάσουμε τον Γουαρδιόλα"

"Θα ήταν κρίμα για την Μπάγερν να χάσει τον Γουαρδιόλα μετά από τρία χρόνια. Τώρα γνωρίζει καλύτερα τη Bundesliga, μιλάει τα γερμανικά και οι ποδοσφαιριστές είναι στο πλευρό του πολύ περισσότερο σε σύγκριση με την εποχή που είχε μόλις φτάσει στην ομάδα", τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Dpa", για να προσθέσει:

"Ο Πεπ μπορεί να αφήσει ακόμα περισσότερο το δικό του σημάδι στην ομάδα".

Μπεκενμπάουερ: "Κρίμα να χάσουμε τον Γουαρδιόλα"

Υπενθυμίζεται πως οι συζητήσεις της διοίκησης της Μπάγερν με τον Γουαρδιόλα για το θέμα της ανανένωσης του συμβολάιου του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβριο , όπως επιβεβαίωσε με πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του ο πρόεδρος του συλλόγου Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ