ΜΠΑΓΕΡΝ

Μένει, δεν μένει ο Γκουαρδιόλα στη Μπάγερν Μονάχου

Μένει, δεν μένει ο Γκουαρδιόλα στη Μπάγερν Μονάχου

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξακολουθεί να μην τοποθετείται φανερά για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Μπάγερν Μονάχου, διευκρινίζοντας πάντως ότι απολαμβάνει την εργασία του!

Η παραμονή του Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου μετά τον Ιούνιο του 2016 είναι ένα μείζον ζήτημα. Η διοίκηση επιθυμεί να τον διατηρήσει και ο πρόεδρος, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δηλώνει αισιόδοξος ότι θα τον πείσει.

Πάντως, ο Καταλανός προπονητής τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι, ενώ, δεν έχει καταλήξει στις επόμενες κινήσεις, παρόλα αυτά, δεν έχει δεχτεί κρούσεις από άλλες ομάδες. Κάτι που το ρεπορτάζ αναιρεί, αφού, υποστηρίζει ότι ο Γκουαρδιόλα είχε "ενοχλήσεις" από την Premier League.

"Ακόμα δεν έχω αποφασίσει" ήταν το σχόλιο του Γκουαρδιόλα προς τους εκπροσώπους του Τύπου και έσπευσε να προσθέσει ότι "δεν έχω πρόταση από καμία άλλη ομάδα στον κόσμο".

Πάντως, σαν να θέλησε να χρυσώσει το... χάπι, τόνισε ότι "έχω δώσει όσα έχω και θα συνεχίσω να τα δίνω. Είμαι ευγνώμων που εργάζομαι στη Μπάγερν"...

Προ ημερών, η ιστοσελίδα Bein Sports ισχυριζόταν σε ρεπορτάζ της, ότι ο Γκουαρδιόλα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, για τη σεζόν 2015-2016.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ