ΜΠΑΓΕΡΝ

Μαρκίζιο, ο εκλεκτός του Αντσελότι

Μαρκίζιο, ο εκλεκτός του Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ήδη εντοπίσει τον πρώτο μεγάλο στόχο του για τη Μπάγερν της νέας σεζόν, τον Κλάουντιο Μαρκίζιο, και οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να κάνουν μία ασυναγώνιστη πρόταση στην Γιουβέντους για να τον αποκτήσουν.

Φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Γιουβέντους στα 7 του χρόνια και από τότε δεν την έβγαλε ποτέ από πάνω του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον -30χρονο πλέον- Κλάουντιο Μαρκίζιο ο οποίος είναι μέλος της πρώτης ομάδας από το 2006, με τα τελευταία σενάρια πάντως να τον θέλουν βασικό υποψήφιο για τη Μπάγερν.

Φέτος δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ με τη "βέκια σινιόρα" σε 21 εμφανίσεις του (ολόκληρη σεζόν άσφαιρος είχε μόνο το 2006-07 με τη Γιουβέντους, τη σεζόν που έπαιξε στη Serie B) ωστόσο παραμένει βασική επιλογή του Μάσιμο Αλέγκρι και σύμφωνα με αποκάλυψη της τορινέζικης "Tuttosport", ο Κάρλο Αντσελότι θα κάνει φουλ επίθεση στους "μπιανκονέρι" για να τον αποκτήσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Βαυαροί θα κάνουν μία σούπερ δελεαστική πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον παίκτη), και αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει το super deal.

Από την πλευρά του πάντως ο "Μικρός πρίγκηπας" έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, λέγοντας χαρακτηριστικα σε πρόσφατη συνέντευξή του: "Η ζωή μου είναι στο Τορίνο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ