ΜΠΑΓΕΡΝ

Ξεχρέωσε την "Allianz Arena" 16 χρόνια νωρίτερα

Ξεχρέωσε την "Allianz Arena" 16 χρόνια νωρίτερα

Η Μπάγερν Μονάχου είχε δανειστεί 346 εκ. δολάρια για την "Allianz Arena", έπρεπε να ξεχρεώσει ως το 2030 και τα κατάφερε 16 χρόνια νωρίτερα. Το οικονομικό θαύμα των Βαυαρών.

Μέσα στο γήπεδο... κεντάει και προκαλεί τρόμο σε κάθε αντίπαλό της. Όμως, δεν παίζει "μπάλα" μόνο στο χορτάρι, αλλά και έξω απ' αυτό, με τα επιτεύγματά της να είναι μοναδικά και άξια αναφοράς.

Η Μπάγερν Μονάχου, πέτυχε κάτι που φαντάζει αδιανόητο στους περισσότερους και φανερώνει ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που τα οικονομικά του βρίσκονται στο... πικ τους.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το θαύμα των Βαυαρών που σχετίζεται με την "Allianz Arena". Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι διοικούντες την Μπάγερν ξεχρέωσαν το δάνειο για το γήπεδο 16 χρόνια νωρίτερα απ' όταν είχαν δικαίωμα να το ξεπληρώνουν.

Συγκεκριμένα, είχαν λάβει 346 εκ. δολάρια το 2005, είχαν περιθώρια μέχρι το 2030 και μέσα σε εννέα χρόνια έδωσαν όλο το ποσό και πλέον δεν έχουν καμία υποχρέωση προς την τράπεζα, έχοντας πλέον την πλήρη κατοχή του γηπέδου.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο περιοδικό του συλλόγου ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος είπε πως είναι πολύ υπερήφανος. Αν μη τι άλλο, παράδειγμα προς μίμηση...

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ