ΜΠΑΓΕΡΝ

Ξέσπασε στους γιατρούς ο Γκουαρδιόλα

Ξέσπασε στους γιατρούς ο Γκουαρδιόλα
Γκουαρδιόλα

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Bild αναφέρει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραλίγο να έρθει στα χέρια με μέλη του ιατρικού τιμ της Μπάγερν, αφού τους έριξε την ευθύνη του αποκλεισμού.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να πάει στον τελικό του Champions League, καθώς αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γερμανία. Όπως φαίνεται, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν το πήρε ψύχραιμα και σύμφωνα με την Bild έβγαλε όλα του τα νεύρα πάνω στο ιατρικό τιμ.

Μάλιστα παραλίγο να έρθει στα χέρια με ένα μέλος του τιμ, με τον Ριμπερί να μπαίνει στη μέση και να τους χωρίζει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν με το σφύριγμα της λήξης. Ο Γκουαρδιόλα μπήκε φορτωμένος στα αποδυτήρια και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει. Αμέσως τα βέλη του πήγαν στο ιατρικό τιμ, το οποίο και κατηγόρησε πως καθυστερεί αρκετά στην επιστροφή των τραυματιών.

Η αντίδραση ήταν άμεση, με τους φυσιοθεραπευτές να αναφέρουν πως σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του και πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Μάλιστα τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, όταν ο Ισπανός παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με κάποιο μέλος του τιμ που αντέδρασε, με τον Ριμπερί να μπαίνει στη μέση και να τους χωρίζει.

Το κλίμα μετά τον αποκλεισμό δεν είναι καλό στα αποδυτήρια της ομάδας και όπως φαίνεται το διαζύγιο με τον Γκουαρδιόλα ( την επόμενη σεζόν θα βρεθεί στην Μάντσεστερ Σίτι ) έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ