ΜΠΑΓΕΡΝ

Κουνάει μαντήλι ο Γουαρδιόλα;

epa04565661 Head coach Pep Guardiola of Munich during the friendly soccer match between Al Hilal and Bayern Munich in Riyadh, Saudi Arabia, 17 January 2015.  EPA/AHMED YOSRI
epa04565661 Head coach Pep Guardiola of Munich during the friendly soccer match between Al Hilal and Bayern Munich in Riyadh, Saudi Arabia, 17 January 2015. EPA/AHMED YOSRI EPA

Βόμβα μεγατόνων έριξε η "Bild" στα θεμέλια της Μπάγερν, αποκαλύπτοντας πως ο Πεπ Γουαρδιόλα σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ποιες κουβέντες του Ισπανού "άναψαν φωτιά" στους Βαυαρούς.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα είναι απόλυτα πετυχημένος στη Μπάγερν Μονάχου και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον γερμανικό σύλλογο όμως εδώ και λίγες ώρες οι φίλοι των Βαυαρών κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το μέλλον του Καταλανού στον πάγκο.

Για αυτό "ευθύνεται" ο ίδιος ο Γουαρδιόλα, με την γερμανική "Bild" να αποκαλύπτει πως στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε ένα επίσημο fan club του στο Γκρέντινγκ (βαυαρικό χωριό με περίπου 7.000 κατοίκους) τους μίλησε για την περιπέτειά του στη Μπάγερν χρησιμοποιώντας... παρελθοντικό χρόνο!

"Για μένα ήταν μία πρόκληση, όπως και για τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, εγώ πέρασα όμορφα εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όλα αυτά ήταν όνειρο για μένα", είπε αρχικά στους θαυμαστές του ο 44χρονος τεχνικός και όταν εκείνοι τον ρώτησαν πότε θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς, πρόσθεσε: "Το καλοκαίρι θα μιλήσω με τους διοικούντες, θα δούμε τι θα συμβεί".

Κουνάει μαντήλι ο Γουαρδιόλα;

Ο Πεπ Γουαρδιόλα με το τρόπαιο του πρωταθλητή Γερμανίας που κατέκτησε πέρυσι με τη Μπάγερν στην πρώτη του σεζόν στους Βαυαρούς

Σημειώνεται πως μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, ρωτήθηκε για το θέμα ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ, ο οποιός ξεκαθάρισε:

"Εγώ είμαι καλά μαζί του αλλά δεν μπορώ να του δώσω συμβουλές για το μέλλον, είναι αρκετά μεγάλος".

Σε περίπτωση φυσικά που ο Πεπ Γουαρδιόλα αποφασίσει να φύγει από τη Μπάγερν έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει "μήλον της έριδος" για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τον ίδιο πάντως να έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να εργαστεί κάποια στιγμή στην Premier League.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ