ΜΠΑΓΕΡΝ

Κάτοικος Μονάχου έως το 2021 ο Νόιερ

Κάτοικος Μονάχου έως το 2021 ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου έως το καλοκαίρι του 2021.

Το συμβόλαιο του Μάνουελ Νόιερ με την Μπάγερν Μονάχου εξέπνεε στις 30/6 του 2019, όμως οι Βαυαροί πρότειναν επέκταση δύο χρόνων στον 30χρονο γκολκίπερ, την οποία και ο παίκτης αποδέχτηκε, γεγονός που τον "δένει" στο Μόναχο έως το καλοκαίρι του 2021!

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων -αν όχι τον καλύτερο- γκολκίπερ στον κόσμο, ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξαν και οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά των Βαυαρών και ήθελαν τον νυν προπονητή τους Πεπ Γκουαρδιόλα, να επιθυμεί να έχει μαζί του στην Μάντσεστερ Σίτι τον Μάνουελ Νόιερ!

Ο Ισπανός τεχνικός θα είναι... πρώην σε λίγους μήνες, καθώς θα κάθεται στον πάγκο των "πολιτών" και η προοπτική να αποκτήσει τον 30χρονο τερματοφύλακα μόνο ασυγκίνητο δεν τον άφηνε. Πλέον θα πρέπει να κοιτάξει αλλού.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο μάνατζερ του Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Κροτ, επισκέφθηκε πολλές φορές το Μόναχο και συναντήθηκε με τους ανθρώπους την Μπάγερν, με αντικείμενο συζήτησης την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του.

Κάτι που εντέλει πραγματοποιήθηκε, με τις αποδοχές πλέον του Νόιερ να είναι από τις υψηλότερες στον σύλλογο. Ίσως να φτάνουν και αυτές του Τόμας Μίλερ, κάπου δηλαδή στα 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Ο Νόιερ αποκτήθηκε το 2011 από την Σάλκε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ (συν μπόνους συμμετοχών) και έχει κερδίσει 3 φορές το πρωτάθλημα, άλλες τόσες το Κύπελλο, το Champions League και το Intercontinental Cup το 2013, ενώ το καλοκαίρι του 2014 αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας.

Πλέον θα είναι ένας από τους πυλώνες της Μπάγερν Μονάχου τα επόμενα χρόνια, μαζί με τους Ζερόμ Μπόατενγκ, Τόμας Μίλερ, Νταβίντ Αλάμπα και Χαβιέρ Μαρτίνεθ, καθώς άπαντες έχουν συμβόλαιο με τους Βαυαρούς έως το 2021.

Σε αυτή την κατηγορία μπορούν να μπουν και οι Τζόσουα Κίμιχ, Ντόουγκλας Κόστα που δεσμεύονται με την Μπάγερν Μονάχου έως το καλοκαίρι του 2020.













TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ