ΜΠΑΓΕΡΝ

"Καρφιά" για την Άιντραχτ από τους παίκτες της Μπάγερν

"Καρφιά" για την Άιντραχτ από τους παίκτες της Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε κάνει το "11 στα 11" στη Bundesliga μένοντας στο 0-0 στη Φρανκφούρτη, με τους παίκτες του Πεπ Γουαρδιόλα να ασκούν πάντως αυστηρή κριτική στους παίκτες της Άιντραχτ για την υπερβολικά αμυντική τακτική τους.

Για πρώτη φορά στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αλλά και να σκοράρει, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Κατά γενική ομολογία οι παίκτες του Άρμιν Φε πέτυχαν να εξουδετερώσουν τα επιθετικά ατού των Βαυαρών και να επιτρέψουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία τους, με αρκετούς παίκτες των πρωταθλητών Γερμανίας να εκφράζουν πάντως παράπονα για τον αμυντικό τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού από την Άιντραχτ.

"Ήταν πολύ σκληρή η δουλειά μας σήμερα. Η Άιντραχτ έβαλε 11 παίκτες στα όρια της μεγάλης περιοχής τους. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Αυτό καθιστά αδύνατο για οποιαδήποτε ομάδα να σκοράρει. Ελέγξαμε το παιχνίδι και δουλέψαμε καλά ομαδικά.

"Καρφιά" για την Άιντραχτ από τους παίκτες της Μπάγερν

Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Είναι προφανές πως είμαστε απογοητευμένοι από την ισοπαλία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας", τόνισε ο Αρτούρο Βιδάλ, ενώ ο Φιλίπ Λαμ, ο οποίος συμπλήρωσε σε αυτό το ματς 450 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν, υπογράμμισε:

"Νομίζεις ότι δεν μπορεί να βρεθεί ομάδα που να παίξει πιο αμυντικά και τότε έρχεται άλλος αντίπαλος και σου δείχνει ότι γίνεται... Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω το σχηματισμό με τον οποίο έπαιξε η Άιντραχτ, νομίζω ότι ήταν 6-3-1".

"Καρφιά" για την Άιντραχτ από τους παίκτες της Μπάγερν

Από την πλευρά του ο Πεπ Γουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες του παρά την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

"Ο αντίπαλος έχει το δικαίωμα να παίζει όπως τον ευχαριστεί. Αμύνθηκαν πολύ καλά με βάθος και είχαμε λίγους χώρους να κινηθούμε. Πιστεύω ότι είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου που προσπάθησε τα πάντα".

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν Μονάχου 0-0

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ