ΜΠΑΓΕΡΝ

Κανονικά κόντρα στη Ρεάλ ο Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski, left, holds his shoulder during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP)
Bayern's Robert Lewandowski, left, holds his shoulder during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Saturday, April 8, 2017. (Sven Hoppe/dpa via AP) AP

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία και θα δώσει κανονικά το παρών στον πρώτο προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Klassiker, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σημείωσε δύο απ' τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Παρ' όλα αυτά, στη φάση του κερδισμένου πέναλτι, ο Πολωνός έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο των Βαυαρών, καθώς την προσεχή Τετάρτη (12/04, 21:45) αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Champions League. Τελικά, η κατάσταση της υγείας του "Λέβα" δεν εμπνέει ανησυχία, αφού κατά την αποχώρησή του απ' το γήπεδο, υποστήριξε πως θα είναι 100% έτοιμος για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους "μερένγκες".

"Ο ώμος πονάει ακόμα, όμως νομίζω πως είναι απλά μία μελανιά. Απέναντι στη Ρεάλ θα είμαι 100% έτοιμος", τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος στράικερ των πρωταθλητών Γερμανίας.

Λίγο αργότερα, ο Κάρλο Αντσελότι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αποκάλυψε πως εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για θλαστικό τραύμα στον ώμο, επιβεβαιώνοντας πως ο Πολωνός θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με τους Μαδριλένους.

Photo Credits: Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ