ΜΠΑΓΕΡΝ

Η "πάπια" διάψευσης της Μπάγερν για Κριστιάνο Ρονάλντο

Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge waits for the beginning of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, southern Germany, Friday, Aug. 14, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Bayern CEO Karl-Heinz Rummenigge waits for the beginning of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, southern Germany, Friday, Aug. 14, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson) © 2015 KERSTIN JOENSSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν Μονάχου με μια "πάπια"... διέψευσε κατηγορηματικά κάθε μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τους Βαυαρούς στο παιχνίδι απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Ισπανία μετά και τη δίωξη για φοροδιαφυγή που του άσκησε η ισπανική δικαιοσύνη και φαίνεται να μην έχει τάσεις αναθεώρησης αυτής.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε να εντάξει στο δυναμικό της τον Πορτογάλο αστέρα . Οι Βαυαροί προχώρησαν σε κατηγορηματική διάψευση με μια... "πάπια" (όπως είναι μεταφρασμένη η λέξη "hoax" στη γερμανική γλώσσα, αλλά στην αγγλική σημαίνει ψέμα).

Η "πάπια" διάψευσης της Μπάγερν για Κριστιάνο Ρονάλντο

Η φωτογραφία της... πάπιας, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Μπάγερν

"Είναι το ψέμα (hoax=πάπια) της ημέρας. Είμαστε συνηθισμένοι στη μεταγραφική σπέκουλα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Συνήθως δεν σχολιάζουμε φήμες, αλλά θέλουμε να πάρουμε μια ξεκάθαρη θέση στο θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτή η φήμη είναι εντελώς ανυπόστατη και ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας", σχολίασε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ