ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν θα αποδεχθεί την αποχώρηση Χάινκες το καλοκαίρι

Bayern Munich's new coach Jupp Heynckes, center, is flanked by the club's CEO Karl-Heinz Rummenigge, left, and president Uli Hoeness during his presentation at a news conference in Munich, Germany, Monday, Oct. 9, 2017. Heynckes coached the Bundesliga team already from 1987 to 1991, 2009 and from 2011 to 2013. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern Munich's new coach Jupp Heynckes, center, is flanked by the club's CEO Karl-Heinz Rummenigge, left, and president Uli Hoeness during his presentation at a news conference in Munich, Germany, Monday, Oct. 9, 2017. Heynckes coached the Bundesliga team already from 1987 to 1991, 2009 and from 2011 to 2013. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε ότι ο Γιουπ Χάινκες θα φύγει από την Μπάγερν το καλοκαίρι, με συνέπεια ο σύλλογος να βρίσκεται κι επισήμως σε αναζήτηση διαδόχου. Τι γίνεται με τον Σάντρο Βάγκνερ.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, άφησε ανοιχτή μια "χαραμάδα" για παραμονή του Γιουπ Χάινκες και μετά από το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο την έκλεισε τόσο ο ίδιος ο 72χρονος προπονητής όσο και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ο Χάινκες δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα από την Γκλάντμπαχ με 1-2 ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ο Ρουμενίγκε δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποδεχθεί αυτήν την εξέλιξη.

"Αυτό είπε ο Γιουπ, αυτό θα γίνει", τόνισε σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο του ραντεβού με την Υπουργό Περιβάλλοντος της Βαυαρίας.

Το θέμα της διαδοχής του Χάινκες επανέρχεται στο προσκήνιο, ειδικά μετά από τα πρόσφατα σκαμπανεβάσματα της Χόφενχαϊμ και την αδυναμία του "εκλεκτού" του Χένες, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, να επαναφέρει τον σύλλογο στο περσινό επίπεδο.

Ο Τόμας Τούχελ αποτέλεσε ακόμα ένα όνομα που βρέθηκε κοντά μετά από την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο οι αρχικές συζητήσεις φανέρωσαν τη μεγάλη απόσταση στη σκέψη των δύο πλευρών και δύσκολα η περίπτωσή του θα επανέλθει.

"Θα αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα το ζήτημα", τόνισε ο Ρουμενίγκε, χωρίς να αναπτύξει περισσότερο τις ιδέες του.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Σάντρο Βάγκνερ, ο οποίος προκρίνεται ως εναλλακτική του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

"Εάν ο προπονητής τον θέλει, θα συνεχίσουμε να τον κυνηγάμε. Αλλά δεν θα πληρώσουμε οποιοδήποτε ποσό στη Χόφενχαϊμ", τόνισε ο Ρουμενίγκε για τον 29χρονο διεθνή επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής και αποχώρησε από την Μπάγερν το 2010.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ