ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Σάντσες!

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's, Southampton, England, Wednesday, May 10, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates scoring his side's first goal of the game during their English Premier League soccer match against Southampton at St Mary's, Southampton, England, Wednesday, May 10, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Σύμφωνα με τη "Mirror", οι διοικούντες την Μπάγερν είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Αλέξις Σάντσες προκειμένου να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Μονάχου.

Το μέλλον του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού η αδυναμία των "κανονιέρηδων" να εισέλθουν στην τετράδα της Premier League, που οδηγεί στο Champions League, αναμένεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας.

Ήδη, αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", oι Βαυαροί είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Χιλιανό προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα πρόκειται να καταθέσουν πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ ετησίως. Σε περίπτωση που ο Σάντσες πει το "ναι", τότε θα μετατραπεί αυτόματα στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Μπάγερν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος "καρπώνεται" σχεδόν 16.500.000 ευρώ το χρόνο.

Όσον αφορά στην Άρσεναλ, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως και 50.000.000 ευρώ για χάρη του. Ένα σημαντικό ποσό απ' την στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο Σάντσες βρίσκεται στην αποστολή της Χιλής για το Confederations Cup που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Παρ' όλα αυτά, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

"Αυτή την στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στο Confederations Cup και προσπαθώ να τα πάω καλά. Η αλήθεια είναι πως ο ατζέντης μου θα εξετάσει τα δεδομένα. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και θα καθίσει με τους διοικούντες το σύλλογο προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση. Προς το παρόν, σκέφτομαι μόνο την εθνική ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως κατά την ανακοίνωση της αποστολής της Χιλής για το Confederations Cup, οι υπεύθυνοι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας είχαν τοποθετήσει δίπλα στο όνομα του Σάντσες το σήμα της Μπάγερν. Γκάφα ή αποκάλυψη; Ο χρόνος θα δείξει...

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ