ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν κοροϊδεύει τον εαυτό της!

Bayern's Robert Lewandowski watches the ball after missing to score during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Darmstadt 98 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski watches the ball after missing to score during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Darmstadt 98 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν δέχθηκε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λειψία και ο διαχειριστής του λογαριασμού των Βαυαρών στο twitter σχολίασε το γεγονός με μοναδικό τρόπο.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση με την Λειψία για την Μπάγερν, η οποία βρέθηκε να χάνει με 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό.

Ο διαχειριστής του λογαριασμού των Βαυαρών στο twitter - που μας έχςι συνηθίσει σε... έξυπνα ποσταρίσματα σε πολλές περιπτώσεις - σχολίασε την εξέλιξη αυτή με μοναδικό τρόπο "χλευάζοντας" την ίδια του την ομάδα.

Η Μπάγερν κοροϊδεύει τον εαυτό της!

"Τέλεια. Δεν έχουμε ακόμη κάνει το post για τη σέντρα και η Λειψία έχει ήδη σκοράρει", ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στο twitter της Μπάγερν.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην έναρξη του δεύτερου μέρους, αφού στο 47ο λεπτό, η Λειψία "έγραψε" το 3-1. Η αντίδραση των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν αυτή.

AP Photo/Matthias Schrader.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ