ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν απέκτησε δικό της κανάλι

Η Μπάγερν απέκτησε δικό της κανάλι

Η Μπάγερν διαθέτει το δικό της κανάλι στη γερμανική τηλεόραση και ήδη μεταδίδει πρόγραμμα 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αφιερωμένο στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου περνάει σε άλλο επίπεδο και ξεφεύγει ακόμη περισσότερο από τον εγχώριο ανταγωνισμό, αφού εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στον "αέρα" το δικό της κανάλι και μάλιστα υψηλής ευκρίνειας.

Το "Bayern TV" λειτουργεί από τη Δευτέρα και εντάχθηκε στην πλατφόρμα του βασικού χορηγού του συλλόγου, της "Deutsche Telekom", στο "Entertain TV".

Το πρόγραμμα είναι 24ωρο και προβάλλεται επτά ημέρες την εβδομάδα. Περιλαμβάνει δελτία ειδήσεων για τον σύλλογο, παλιά παιχνίδια, προπονήσεις, συνεντεύξεις και στον σχεδιασμό είναι ακόμα και ένα τηλεπαιχνίδι με θέμα την Μπάγερν.

Η Μπάγερν απέκτησε δικό της κανάλι

"Με το νέο εγχείρημα γίναμε επίσημα η πρώτη ομάδα στη Γερμανία που έχει δικό της κανάλι. Είμαστε υπερήφανοι που το κάναμε σε συνεργασία με τον χορηγό μας. Είναι ένας νέος τρόπος να προσεγγίσουμε τους φιλάθλους μας", δήλωσε ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου, Καρλ Χάιντς Ρούμενιγκε.

Το πρόγραμμα δεν είναι ελεύθερο, αφού κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλλει 5,95 ευρώ τον μήνα επιπλέον στην υπάρχουσα συνδρομή του για το "Entertain TV", ώστε να εκπέμπει στον αποκωδικοποιητή του το κανάλι της Μπάγερν. Η πρώτη εβδομάδα, πάντως, ήταν δωρεάν, ενώ το κανάλι εκπέμπει και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου και μέσω app.

Οι Βαυαροί προσανατολίζονται να προσφέρουν δωρεάν ετήσια συνδρομή στους κατόχους τουλάχιστον των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας στην "Άλιαντς Αρένα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ