ΜΠΑΓΕΡΝ

Η ατάκα του Ζάμερ για τον "καυτό" Λεβαντόβσκι

Η ατάκα του Ζάμερ για τον "καυτό" Λεβαντόβσκι

Μετά τα πέντε γκολ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φιλοδώρησε με δύο γκολ τη Μάιντς, γεγονός όμως που δεν... ενθουσίασε τον Ματίας Ζάμερ!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι με διαφορά ο πιο "καυτός" στράικερ στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα καθώς έχει στείλει επτά φορές τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε 108 λεπτά: μεσοβδόμαδα μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ και μέσα σε εννέα λεπτά σκόραρε 5 γκολ ενώ το Σάββατο εκτέλεσε δύο φορές τη Μάιντς για να οδηγήσει τους Βαυαρούς στην έβδομη σερί νίκη τους από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Τα νούμερα αυτά από πλευράς "Λέβα" προκαλούν δέος, με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν, Ματίας Ζάμερ, να βρίσκει πάντως τον τρόπο να "πειράξει" τον παίκτη του στο φινάλε της αναμέτρησης, λέγοντας:

Η ατάκα του Ζάμερ για τον "καυτό" Λεβαντόβσκι

"Ο Λεβαντόβσκι περνάει περίοδο κρίσης. Κόνταρ στη Μάιντς πέτυχε μόνο δύο γκολ. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι από τον τρόπο που κυλούν γενικώς τα πράγματα. Το ρεκόρ νικών μας στη Bundesliga παραμένει στο 100%", δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ ο Γερμανός πρώην στόπερ ενώ ο Λεβαντόβσκι δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως ξεπέρασε τα 100 γκολ στη Bundesliga.

"Πρέπει να έχεις πάντα πίστη ως επιθετικός ότι θα σκοράρεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα άλλα δύο τέρματα και νικήσαμε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι αλλά τα πράγματα έγιναν καλύτερα μετά το πρώτο γκολ.

Η ατάκα του Ζάμερ για τον "καυτό" Λεβαντόβσκι

Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Τώρα έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και θέλουμε νίκες και στα δύο", δήλωσε στο "Spiegel" 27χρονος Πολωνός φορ.

Μάιντς - Μπάγερν Μονάχου 0-3

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ