ΜΠΑΓΕΡΝ

H αποδεκατισμένη Μπάγερν κυνηγάει το ιστορικό ρεκόρ

H αποδεκατισμένη Μπάγερν κυνηγάει το ιστορικό ρεκόρ

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει τη νίκη κόντρα στη Βέρντερ για να γράψει ιστορία στη Bundelsiga, με τον Πεπ Γουαρδιόλα να μην κρύβει πάντως τον προβληματισμό του για τους απανωτούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει "τρένο" στη φετινή Βundesliga μετρώντας 8 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές ( η τελευταία ήταν το 5-1 επί της Ντόρτμουντ ) και το μεσημέρι του Σαββάτου έχει μία μεγάλη πρόκληση στη Βρέμη: να νικήσει τη Βέρντερ και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει ξεκινήσει στη Bundelsiga με εννέα συνεχόμενες νίκες.

Η παράδοση είναι με το μέρος των Βαυαρών καθώς έχουν επικρατήσει στα εννέα τελευταία ματς της Βέρντερ ανεξαρτήτως έδρας με γκολ 39 υπέρ και 6 κατά (πρόπερσι επικράτησαν με 7-0 εκτός έδρας και πέρυσι με 4-0), όμως αυτά δεν τα κοιτάζει ο Πεπ Γουαρδιόλα ο οποίος "πονοκεφαλιάζει" για τους αρκετούς τραυματίες που έχουν μαζευτεί στην "Allianz Arena".

Πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Ριμπερί, Μπενατιά, Μπαντστούμπερ, Ρόντε και Κίρχοφ προστέθηκαν στη λίστα των τραυματιών και οι Γκέτσε και Κομάν, την ώρα που ο Ρόμπεν υπολογίζεται να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στη δράση και οι Βιδάλ και Χάβι Μαρτίνεθ ταξίδεψαν στη Βρέμη αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις.

"Αυτή τη στιγμή έχω στη διάθεσή μου μόνο 13 ποδοσφαιριστές και με αυτούς πρέπει να πάω να πάρω τη νίκη στην έδρα της Βέρντερ. Είμαι λίγο ανήσυχος. Ο Βιδάλ ταξίδεψε μαζί μας και θέλει να βοηθήσει, τελικά θα παίξει καθώς δεν έχω άλλη επιλογή.

Εάν πάντως έχουμε τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι αδύνατον να κυνηγήσουμε την κατάκτηση τριών τροπαίων".

Μία πιθανή σύνθεση της Μπάγερν για τον σημερινό αγώνα με τη Βέρντερ είναι η εξής: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μίλερ, Ντόουγκλας Κόστα και Λεβαντόβσκι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ