ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Λαμ ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει"

Γουαρδιόλα: "Λαμ ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα αποθέωσε τον Φίλιπ Λαμ, ενώ ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε τι είπε στον Ισπανό τεχνικό όταν πανηγύρισε μαζί του το γκολ που σημείωσε ο ίδιος.

Τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε ο Πεπ Γουαρδιόλα με τους παίκτες του να είναι πιο εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι από την Τσέλσι.

Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Γιουπ Χάινκες, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αρχηγό των Βαυαρών Φίλιπ Λαμ.

"Ο Φίλιπ Λαμ είναι ίσως ο πιο έξυπνος παίκτης που έχω προπονήσει στην καριέρα μου. Είναι σε άλλο επίπεδο" είπε ο Ισπανός, ο οποίος για τον Χάινκες σχολίασε: "Ο Χάινκες ήταν ο αρχιτέκτονας και ο δημιουργός αυτού του τίτλου, θέλω να τον αφιερώσω σ' εκείνον".

Από την πλευρά του ο Φρανκ Ριμπερί δήλωσε: "Παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό. Αξίζαμε αυτό που πετύχαμε. Η Νίκη ήταν πιο σημαντική για τον Πεπ. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τον Γουαρδιόλα. Ήταν μία απίστευτη στιγμή όταν (σκόραρα και μετά) τον έσπρωξα. Του είπα πως το γκολ ήταν για εκείνον κόντρα στον Μουρίνιο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ